Oct 22, 2012

bila TM naik train

sebelum ni, nampak train hanya dalam tv/video.
bila ada peluang, haruslah cuba kan.
tengok apa reaksinya.
adakah seperti masa pertama kali dia naik aeroplane aritu.
 
ok dah sampai ke platform.
tunggu sekejap
nampak dia diam je
ok dah sampai.
biasalah bunyi kuat sikit. tapi dia masih maintain.
fuh selamat.
huhu baru tau..
dia memang suka la naik ni..
bagus2.
tapi sayang,
kalau kat kampung kita, 
manalah nak cari perkara2 macam ni nak...;)

kiranya banyak la perkara 'pertama kali' naik transport bagi TM
di trip ini..
aeroplane, bus, train..
haha kalau broom2 ni dah biasa.
tapi bukanlah y gaya macam ni..

layankan je lah dia nak main2 dengan broom2 ni..
suka dia..
mujur belum pandai mintak bawa balik

ok dah siap jalan2..
jom kita balik semula ke lokasi asal
haa nampak x? sebagaimana dlm gambar ni,
betapa sengajanya kami naik train untuk TM dan nendanya sekali :)

2 comments:

  1. Ensem lah awak...
    Ehem ehem..train kat mesia da naik belum?

    ReplyDelete