Feb 19, 2014

mini photo book RM5!

zaman sekarang ni, nak ambil gambar rasanya tiada masalah. 
sangat2 mudah dan fleksibel. mudahnya nak merakamkan kenangan. 
penuh memory, internal external..
cuma kadang2 malas nak print. itu saya lah. 
tak semua gambar y di ambil akan diprint. 
tak larat pun ya juga dgn kosnya 

tapi selain cetakan gambar yang biasa, 
photobook ni satu pilihan.. 
saya suka sebab boleh edit dan cetak banyak2 
kalau berseni sedikit, boleh jadi story book haa

setakat ni sudah ada beberaoa koleksi photo book 
bila ternampak promosi macam ni, 
memang suka lah promosi kali ini dari PixaJoy
promosi mini layfat RM5. harga asal RM75.
 fuhh. syaratnya cuma ada referer code. 
bila kita register, akan dapat la referer code ni. 
tapi rupanya kalau nak dapat promosi RM5 ni, 
kena guna referer code orang lain. 
saya dah guna referer code kawan, 
 kalau ada readers yang nak cuba, 

referer code saya FLLMGBBM 

 terma dan syarat ada dinyatakan pemilik referer code, 
akan dapat free photobook ni, s
ekiranya ada 2 pembelian yang menggunakan referer code 
tapi tak kisahlah. niatnya tadi cuma nak rm5 tu je.. 
 hehe kalau ada y guna, 
sapa tak suka dapat barang free :) jom2 ...

4 comments:

  1. Salam kenal ! Saya dari team Kumpulbagi.
    Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
    Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
    Coba servis kami tanpa registrasi:

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete