May 25, 2011

yang terlarang itu godaan

tak tau nak explain apa dah...
jalan tunduk pandang bumi je kalau dapat mcm ni..;)

14 comments:

  1. merah menyala mak ngah.. kalo dapat sepasang ngan yang dlm entry smlm mesti meletop ni. hihi..

    ReplyDelete
  2. muahaha..lagi sekali ulang ayat..heel yang ader banyk2 pun x terpakai..sebab cane nak kejau ammar kalau pakai heel..huhuhu

    ReplyDelete
  3. wah set merah taun ni yer. hehe.. xpe utk reward diri sendiri kan!

    ReplyDelete
  4. yg manis itu racun, yg pahit itu penawar... cete psl apa sbnrnya ni ek? hik2

    ReplyDelete
  5. mya: hehe kita mak lang la.. meletops kan...owwhhh

    myrule: agak dah..hehehe

    asmara: warna ni memang idaman hati sepanjang masa..

    sari: citer barang2 merah y tak mampu dimilik lagi..ahahaha

    ReplyDelete
  6. wahh..merah lagi ye.

    ni kalu gayakan dgn beg bawah nun..bukan jalan pandang bawah da..jalan tutup mata,hepi...berterbangan* hehe

    ReplyDelete
  7. cantik lorrrr..tp tinggi ler,sakit kaki nnt. :) *dah biasa pkai yg rendah2 jer..

    ReplyDelete
  8. ashra: fewwittt..kalau dah xlarat buka mata tu isk, xjadilah order y ni..hehe karang jatuh xpasal je kan

    ummi: cantik kannnnn ;) mimpi siang

    ReplyDelete
  9. muahahaa..i pun mak lang gak.. another persamaan.. ~wink~

    ReplyDelete
  10. wah..wah..feveret kaler sy jugak nih..kot sy pakai kasut ni, mau sakit idung.yela,idung asyik kembang takmau kuncup2..padahal org bkn taupun ye tak pakai kasut jimmy choo..

    ReplyDelete
  11. best kan kaler merah.. betul2 tu.. dah brand tu pun kita pijak sama ;)

    ReplyDelete
  12. merahnya makngah.. wuhuuuu..

    ReplyDelete