Mar 1, 2011

he turned 6

alhamdulillah. melangkah lagi satu bulan tn muda saya ni.
progress terkini, saya diberitakan,
tn muda sudah makan bubur nasi+sayur+ikan bilis.
nestum adalah tidak diminati ;)
tak sedap ke?
owhh ini budak tak suka duduk dalam walker.
gaknya sebab dia sendiri kena kayuh kut..
isk anak2
masih mengekalkan minat naik kereta dan motor
suka betul dibawa berjalan2...
ikut genetik sapa ni? hehe

ha gigi belum ada tanda2 nak tumbuh
manja jgn cerita.
maklum saja.
tn muda!

erm tak tahulah,
dia mahukan saya atau tak bila bertemu nanti..
apapun, saya cuba terima kemungkinan2 yang ada.
sebagaimana hati jd keras utk situasi ini.
sesungguhnya, yang terbaik ibu doakan untukmu
selamanya
~moga kasihsayang dan rahmatNya selalu bersama kita~

13 comments:

  1. Alaaaaaaa! mana pics nyerrrrr! :(

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, si dia membesar dengan sihat.. sabar ye, nnt balik Malaysia lepaskan lah rindu dendam tu.. kalau x tahan rindu jugak, meh turun saitama nie...bole peluk cium my Muaz..;-)

    ReplyDelete
  3. mustila dia nak..dh ibu yer.. Kasih anak dan ibu xkan putus walau ape pun berlaku.. Insyaallah...
    Xlama lagi dh bleh peluk cium kan:-)
    cakkkk...baaaaa

    ReplyDelete
  4. jgn risau...cnfrm dia nak..walaupun mula2 dia tgk dia wat muka weird...tp insyallah..dia akan kenal ibunya..:D

    ReplyDelete
  5. Allah Maha Mengetahui..ingtn dan kasih 1org ibu xkan putus sejauh mana pun ibunya pergi...

    Mohon saja pd Nya agar kasih itu disampaikan ke dalam hati anak kecil itu..aminnnnnn...

    ReplyDelete
  6. Thanks all..

    @cik puan bunga: tu ada seketui pic dia. blurr lak tu ;)

    @umie: alala meh auntie cium2 muaz.. jauh tak saitama dgn kitakyushu?

    @cahaya: mudah2an

    @wan: harapnya begitu. tp hati bimbang..

    @dynnur: moga kasih ini sampai dalam hatinya...

    ReplyDelete
  7. alolo...dah makan dah baby ammar. Baby ammar yang kat melaka lom makan lagi..heheh. Tunggu ujung bulan ni. Tapi baby ammar yang kat melaka x der tunjuk tanda2 mau makan.. cane tu...

    dear..insyaallah.. mestila dia mau. Kalau dia x mau bukan sebab dia x nak.. mungkin dia sedih kena tinggal lama2. Masa first month tinggalkan ammar hafiy dulu, bila jumpa je, dia x mau pandang muka i tau. Tapi bila i pandang tempat lain..cepat2 dia curi pandang muka i. U pun kena amik hati dia juga tau..belai2 dia..pujuk2.. ok?

    ReplyDelete
  8. ammar awal2 lg suka tgk org makan. mgkn dia nak kut. skrg ni katanya mmg selera makan.. ammar hafiy skjp lg mau la tu..;)


    mudah2an. dalam hati puasla bdoa ni. sayu betul rasanya. thanks share info tu tau..;)

    ReplyDelete
  9. anak pasti akan kembali pada ibunya,sejauh mana pun ibunya pergi.hehe..dun wori.

    wahh..lawanye walker...ada payung lagi.he

    ReplyDelete
  10. harapnya begitulah.. erm tp hati ttp rasa gundah. tp takpa2.. sabar2..;)

    hehe made in china walker

    ReplyDelete
  11. mummy ngan babah dia yang excited nak bagi makan..hehhee

    no sweat dear.. i doakan yang terbaik utk u sekeluarga. Udah mau balik ke?

    ReplyDelete
  12. hehe nnti kalau dah suka makan, musti tambah seronok mummy dia..;)

    belum lg..:(

    ReplyDelete
  13. :) jgn risau sgt, sorg anak pasti rindukan org yg kandungkan dia 40 minggu..boleh bau darah kata org ganu..
    bila agaknya nak balik malaysia ni?

    ReplyDelete