Mar 14, 2013

terapi ion

terapi ion... ada sapa2 pernah cuba?
saya pun belum lagi.
baru-baru ni in-law joint business ini..
sebelum ni pernah juga nampak iklan-iklan tentang terapi ini
 
terapi ni mengeluarkan toksik, asid dalam badan melalui kaki..
kaedah elektrolisis
air bercampur garam..
air sikit je..
then tunggu 30 minit untuk lihat kesannya
 
baca review diinternet, ada yang kata ia hanya ilusi sains, 
ada yang kata berkesan..
wallahualam
 
kadang2 kita ini berusaha..
kadang serasi kadang tidak
puncanya hanya jika Allah izinkan kesembuhan 
alat/ubat semua itu hanya asbab sahaja kan..
 
tu dia.. dah kuar dah bahan2 sisa
awas bagi y geli.. jangan tengok lelama.. hehe
semoga kita sentiasa menjaga diri,
nikmat dari Allah..

4 comments:

  1. Replies
    1. hehe ibu mengandung tak boleh buat tau..:)

      Delete
  2. owh..pernah nampak gaks ilkan.tapi tak laks amik tau..hehe
    gambo yang last tu,air cam keladak sket sbb toksin ke?

    emm...saya agaks percaya gaks.tapi napa ada yang kata ilusi sains?macam pelik jap....sama cam kita pakai kinomitsu pun ada kesankan. (eh..sori,lupa cane eja..betul ke?)

    ReplyDelete
    Replies
    1. baca review kat internet..ada y kata menda ni x betul.. cam tipu la.. tp tpulangla kan pada sapa y dah cuba..

      ya air tu kuar keladak.. dan berbeza2 pd setiap orang, termasuk warna air.. toksin/asid dr badan.. sama cam pakai pad kat kaki tu.. :)

      Delete