Feb 24, 2011

cemana nak guna ni?

belek2 gambar sendiri. pastu pandang cermin,
pastu tengok gambar semula..
haha perasan?
beriya je nak pandai make-up macam orang lain
tapi apalah gunanya kalau tak reti kn...
biarlah duk situ je.
makan soba lagi sedap ;)

8 comments:

  1. xtau guna...??meh bagi kt saya..(cheh..mcm laa reti sgt saya guna)

    ReplyDelete
  2. dl masa tadika kan cikgu dh ajar.. Kenapa x take note ni:-)

    ReplyDelete
  3. imaan: ha ni mesti pandai guna kan ;)
    cahaya: cikgu i bgtau, jgn salin nota masa dia tgh mengajar. fokus.. hehe
    wan: agaknya lg cantik kalau digunakan kn..;)

    ReplyDelete
  4. eh menariknya! beli kat ne ni. kita pun x pandai makeup tp suka je tengok benda2 cantik camni. boleh berangan kat anak dara kite. hihi.. tp sama gak kot mesti dok tersimpan je dalam lemari. ekeke...

    ReplyDelete
  5. beli kat strawberry. klik kat gambar tu ada direct link.. hehe suka nak belajar, tp tak jadi2 je

    ReplyDelete
  6. hehe.byk da kaler2 tu..tinggal nak kaler je. =p

    ReplyDelete