Oct 19, 2011

kita mulakan

dengan niat dan kesungguhan, 
dengan usaha dan kecekalan 
semoga memperoleh ilmu yang berkat 
semoga berguna untuk agama, bangsa, negara
   
phew, lama dah tak berhadapan dengan siswa/siswi 
gemuruh juga rasa apapun 
sudah saya kongsikan apa yang ada 
moga memberi manfaat bersama
 
kegemaran tuan muda.. d
an kadang2 kebosanan juga dia menelek2 menda ni
sudahnya di ratah2 saja.. ahaha.. sedap gaknya ;)

Ya Allah! Terangilah pandanganku dengan kitab (Al-Quran),
dan lapangkanlah dadaku dengannya
dan mudah2an dapat aku beramal dengannya,

9 comments:

  1. pencil case angry birds.. x tahan.. hahaha.. sy rindu na blk ke parit king..

    ReplyDelete
  2. tgk dolphin rasa nak makan kot..tu sbb siap ratah tu..heheee

    ReplyDelete
  3. gud luck =)
    hehe...

    wahh..syiok nye buku bawah tu.kalu siswa siswi blaja buku ni,hari2 semangat gi kelas..kekeke

    ReplyDelete
  4. cik easy dah blk malaysia for good ke????

    ReplyDelete
  5. mya: comel kan.. ahahaha

    anum: agaknya la tu.. suka benar digigit2nya

    myrule: mudah2an..

    ashra: kih2.. comel kan.

    wan: yup.. malaysia kan tanah airku.. hehe

    ReplyDelete
  6. saya pun sama, harap yg sedikit ini dpt di kongsi dgn pemuda pemudi hrpn bangsa...

    ReplyDelete
  7. WAH!!!!!!!!!!!sgt seronoklah leh ngendeng tuan muda selalu!!!!tahniah2...

    ReplyDelete
  8. zuriani: itulah.. sama2 bkongsi kn

    wan: alhamdulillah...

    ReplyDelete