Sep 12, 2011

sales lepas raya

petang sabtu aritu pegi aeon jusco, 
 sampai kat section pakaian, ada hingar bingar..

apsal ntah. wat selamba je. 
lama2 terperasan ramai orang kalut2 pilih baju banyak2. 
eh sales ke? g tengok dekat sikit. 
 
ah ye lah. 50% tu. eh eh kita pun cepat2 sambar.
selang 3 min. times-up.
pekerja tu dah tolak semula troli pakaian dari ruang legar.
   
arghhh sempat capai tn muda punya je la nampaknya.
awatlah tak g cepat2. isk!
hehe dah macam nak meniaga lak
 
89yen~110yen satu. ok lah kan (^_^) best

8 comments:

  1. hehe.tau jusco kat mesia ni orang jepun punye.tatau la plak,sana pun nama jusco.hehe

    besnye tuan muda.
    samalah saya,kalu sales baju budak,ghairah nak membeli bebanyak..hehe

    ReplyDelete
  2. ashra: sini diorang sebut AEON rasanya. seronok kan. tiba2 je dapat banyak2.. suka betul

    anum: ni namanya tak leh kawal diri di tempat membeli belah..hik2

    ReplyDelete
  3. aish.. jrg betul dpt sale cengini. hihi.. rezeki. eh baju bola atas sama baju Haqem ada 4 set org hadiahkan, beli kat aeon gak tu. hihi..

    ReplyDelete
  4. hehe mmg produk aeon. satu hanger ada 3 atau 4 helai..mmg pantas la kita menyambarnya..pas bayar baru tgk saiz. ahaha..

    ReplyDelete
  5. murah tul.. untung2... sini jarang pergi jusco hanya pergi saty je adik beradik jusco bawah Aeon gak

    ReplyDelete
  6. hihihi
    sonoknya die!!

    seluar nye xde ke

    ReplyDelete
  7. juwita: hehe best. saty jauh sikit dr jusco, tu y jarang ke sana..;)

    zuriani: takda..baju je..tu y sempat dicapai ;)

    ReplyDelete