Apr 22, 2011

baby & daddy moment contest

Peraduan ini dibawakan oleh D'La Maya . Jom semak syarat2 nya:
1. MESTI follow blog D'La Maya
2. Klik 'LIKE' pada D'La Maya FB page. tidak wajib, tapi satu kelebihan jika klik ;)
3. Buat satu entry dan letakkan SEKEPING sahaja gambar baby & daddy.
baby mestilah berumur sehari hingga 2 tahun sahaja.
4. pastikan entry anda ada link terus ke entry ini.
5. tag sekurang-kurangnya 3 orang untuk join contest ini.
6. jangan lupa tinggalkan komen penyertaan anda ye.
7. Hadiah:
               1st price ~ items worth rm80
               2nd price ~ items worth rm60
               3rd price ~ items worth rm50
               3 consolation prices ~ worth rm30
8. closing date : 30 April 2011


sayugia diceritakan,
inilah kisah ayahanda dan tuan muda Muhammad Ammar Fahmi
lahir 31 Ogos 2010 (7bulan+)
di pagi aidilfitri, 1 syawal 1431H.. 
semua dah keluar beraya,
sian ayah pakai baju raya, tapi duduk rumah saja
apapun, ini lah anugerah aidilfitri terindah buat kami
8 bulan dalam kandungan, anak & ayah berjauhan
saat bertemu mata bertentang, kelu lidah
hanya syukur terpaut sayang
memori indah diabadikan..;)

oklah. kita pun nak kongsi penyertaan ni bersama...

4 comments:

  1. salam,
    thanks sudi join ye
    boleh tulis umur baby bawah nama tu ek?
    good luck!
    :)

    ReplyDelete
  2. zuris,
    ok kita da update infonya.;) thanks

    ReplyDelete