Apr 29, 2011

wordless friday

saya ternampak kat blog2 lain wordless wednesday,
tapi saya nak tukar la ke friday..aci kan? ;)
sekarang ni waktu2 solat jumaat kan?
eh masih ingat lagi kisah mertuaku sayang
meh kita sambung sikit ya..
lgpun citer kita terhenti sebelum org solat jumaat balik kan?
Ramlah Ram - Diam Diam Jatuh Cinta

tak lama lepas tu, kawan kita balik.
tau apa jadi kat kitorang masa tu.
segan gila nak pandang muka dia..
ecewah. tp akhirnya pandang bertemu seketika
sambil senyum simpul. diam je la kan. kata tanda setuju..
eh xyah bayangkan la.. semua pun pernah rasa saat manis tu kan
pastu baru la kita dijemput masuk ke rumah utk makan tengahari
sambil terus tentukan berapa dulang, rombongan, hantaran dll.
kira settle la sume dlm masa 30 minit punya plan.
sekitar jam 3, kitorang bergegas ke mall untuk cari cincin.
bahan utama ni kena settle dulu.
rasanya kami spent masa 2 jam sahaja utk cari isi dulang.
memang tak pilih2 tak diskus2 pun. amik saja sesuka hati masing2
sebab kawan kita y bayar semua.. ahahaha nikmat!
pastu apa berlaku? ada 1 hari je nak siap ni
y ada baru cincin & barang hantaran..
y belum digubah, baju tunang tak ada lg, makanan tak decide lagi.
rumah bilik tak kemas lagi and ntah apa2 lah...
zero!
yang dah siap kan cuma luggage nak datang sini..
hatta, waktu tu dah 7 mlm,
kita tak jumpa pun lg mak ayah kat rumah..
hahaha apa macam ini olang
ok. saya tangguh lagi cita ni..maaf ya kawan2.
tuan rumah nak pegi lawatan sambil belajar esok. yippi2

6 comments:

  1. ala..suspen ar cik easy nie!!!cepat2 blk dr lawatan tu..:D

    ReplyDelete
  2. Mak aihhh....express giler dah ni.. :P

    ReplyDelete
  3. Cepat sket sambung ye..hehe =P

    ReplyDelete
  4. ni kire2 macam royal wedding gak la kan..hihihi..

    cepatla continue zie..

    ReplyDelete
  5. best kan membeli ada orang bayarkan..ehhehe... eh, cepat sambung semula...berdebar2x nie nak tau kisah seterusnye..hihi

    ReplyDelete
  6. wan: nak tulis semua panjang bjela2 lak wpun masa kejadian cuma 3 hr je ;)

    MyRule: haha express kan. counting hours je

    Ryna: baikkk..;)

    finie: keh2.. ni commoners wedding je

    Umie: ada la ala2 amik kesempatan jg. bukan selalu tu..kih2

    ReplyDelete